Maria Kataja PDF Tulosta SähköpostiAina suorastaan utelias ja tiedonhaluinen yhdistyksen sihteerikkö bongasi yhdistyksen sivuille kirjautuneiden joukosta erään Maria Katajan. Ei voinut olla sattuma, joten utelua postiosoitteeseen ja olihan se....Maria, Pasi, Wili, Töppö ja Rolle


Tampereen Popteatterin alkuperäiseen ryhmään kuulunut, voittoisan Laulu tulipunaisesta kukasta Moision Kyllikkinä esiintynyt Maria Kataja.

Maria lähti monen muun  nuoren tapaan -69 Ruotsiin ja sille tielle jäi vaikka ei ihan niin ollut tarkoitus. Ruotsissa Maria asui n. 30 vuotta Tukholmassa kunnes muutti Västeråsiin, jossa nyt on asunut jo 11 vuotta. 

Marialla on 35-vuotias poika joka soittaa rokkia parissakin bändissä. Tytär 20v. aloittelee parhaillaan musiikkiopintojaan Lontoossa.
Peruskoulutukseltaan sairaanhoitajan ammatissa Maria on käynyt hoidon ja pedagogiikan koulutuksissa yliopistossa ja korkeakouluissa suorittaen maisterin tutkinnon hoidon pedagogiikassa. Tällä hetkellä Maria toimii johtajana vanhustenhoitokodissa.


Elämäänsä tyytyväinen ja hyvinvoiva Maria muistelee lämmöllä Popteatterin aikoja ja omistaa melkoisen kokoelman lehtivalokuvia Tulipunakukan ajoilta ja varsinkin Monacon reissulta. Maria keräsi kuvia ja kirjoituksia lehdistä mm; Aamulehti, Kansanlehti, Tamperelainen, Nuorten sanomat, Hufvudstadsbladet, Helsingin-Sanomat, Uusi Suomi, Nice-Matin, Uusi maailma, Tammerkoski, Suosikki, Hopeapeili ja Jaana, joten historiaa on tallessa.
Kaikille Popteatterilaisille  Maria lähettää terveisiä ja toivottelee hyviä vointeja.


Casinolla


 
Etusivu henkilöt Maria Kataja